Aanstelling nieuwe algemeen directeur
meteen na meivakantie verwacht

 

De sollicitatieprocedure voor de nieuwe algemeen directeur van Talentencampus Venlo is in een vergevorderd stadium. De verwachting is dat we de nieuwe directeur meteen na de meivakantie kunnen voorstellen.

Vooraankondiging algemene ouderavond

 

Op woensdagavond 10 juni organiseren wij weer een algemene ouderavond op de Talentencampus. Tijdens deze avond zullen wij samen met de ouders aan de slag gaan met inhoudelijke thema’s als kernconcepten en werken met een ontwikkelingsperspectief voor alle kinderen. Tijdens deze avond zal ook de nieuwe algemeen directeur zich aan de ouders presenteren. Reserveer alvast een plek in jullie agenda. De avond zal plaatsvinden van 19.30 tot 21.30 uur op Talentencampus Venlo.

6 / 12

Afstemming jaarplanning

 

We zijn op dit moment weer druk bezig met de planning en afstemming van de studiedagen. We proberen deze dagen altijd zo veel als mogelijk voor alle betrokkenen op hetzelfde moment te plannen. Zo nu en dan zit er echter een verschil in de planning. Bijvoorbeeld een studiedag die vanuit één van de stichtingen wordt georganiseerd. Op dat moment kan het dus zijn dat slechts een deel van de kinderen een vrije dag heeft. Wij proberen dit als directie zoveel als mogelijk te voorkomen.