Fit!vak is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingsbedrijven en steunt de aangesloten ondernemers op het gebied van bedrijfsvoering, personeel, kwaliteit, product- en methodiekontwikkeling. Fit!vak promoot het product fitness en de daarbij behorende activiteiten en diensten. Bij Fit!vak zijn bijna 1000 fitnesslocaties met zo’n 2.5 miljoen consumenten aangesloten.

 

Fit!vak

Postbus 275, 6710 BG EdeTel. algemeen 085 486 91 00Tel. examenbureau 085 486 91 50 info@fitvak.comwww.fitvak.com

Studieboeken
Fitnesstrainer-A en -B

Het studieboek Fitnesstrainer-A gaat in op de basis vakkennis van fitnessprofessionals: van voedingsleer tot anatomie, van biomechanica tot trainingsleer, van krachttraining tot blessurepreventie. Ook belangrijke zaken als de omgang met klanten, leidinggeven en organisatieleer komen uitgebreid aan bod.

Mede door de toenemende maatschappelijke vraag naar oplossingen die bijdragen aan een gezonde en vitale samenleving en de marktontwikkelingen binnen de fitnessbranche, is steeds meer behoefte aan breed inzetbare sport- en beweegprofessionals. Fit!vak heeft daarom het studieboek Fitnesstrainer-B uitgegeven. Het boek speelt in op de diversiteit van het vak van fitnessinstructeur. Het gaat niet alleen om anatomie, fysiologie en trainingsleer. Het gaat ook, en steeds meer, om gastheerschap, om branding, om communicatie.


Beide studieboeken zijn te bestellen
via de website van Fit!vak

 

5 • 5